Diverse mogelijkheden voor CKV 1 projecten onder leiding van COR VAN GEFFEN, gespecialiseerd docent en uitvoerend artiest.

Het ministerie van OC&W heeft besloten om jongeren meer en breder in contact te brengen met de verschillende kunst - en cultuuruitingen. Hierbij worden scholen gestimuleerd gebruik te maken van hun culturele omgeving. U kunt o.a. denken aan: Theaterdisciplines als Drama ( Panto) Mime en Tapdans. Circus allerlei, disciplines als Clownerie, ( duo) Acrobatiek en Jongleren.

Tevens ruimte voor improvisatie b.v. een workshop; Hoe maak ik theater. Diverse mogelijkheden, zowel voor leerlingen als docenten. ( Denk ook aan coachen en Teambuilding.) Workshops eventueel met als afsluiting een voorstelling van en door leerlingen.

Ook behoort een voorstelling / demonstratie op gebied van Pantomime of Circusdisciplines uitgevoerd door COR VAN GEFFEN tot de mogelijkheden.

Prijs op aanvraag. COR VAN GEFFEN Productions Wilhelminastraat 4 5281 GR Boxtel E-mailadres: cvgffart@xs4all.nl Tel. 0411-675369